Residential Project

The brief for this family home was to redesign two children's bedrooms that had recently been reconfigured to allow for more space.  Collaboration was key to get the themes right for these young people, so that they would continue to enjoy their rooms into their late teens.  New flooring, feature brick walls, ensuite themed bathrooms and bespoke clothes storage were all part of the new designs.  Also included in the brief was a redesign of a small guest room that was in need of some warm interiors and storage to make it a more inviting space for regular visitors. Lastly, an existing dressing room was completely revamped in warm nude pinks with burnt orange and a pale cow hide rug, to give a more luxurious feel with a practical fold away bed for more guest space.

BACK: PROJECTS
BACK: HOME